keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vappuna Cloudyn pentu Nella (Afromines Yume Wa Yokoku) kävi ensimmäisessä näyttelyssään Lahden ryhmiksessä, jossa neiti sai erinomaisen laatuarvosanan ja tuli luokassaan toiseksi, tuloksena siis JUN ERI JUK2. Tuomarin mukaan Nella on vielä kovin pentumainen, mutta näillä onkin ikää vasta yhdeksän kuukautta. Tuomarina näyttelyssä oli Delerue Pedro Sanchs. Kiitos Elina ja Seita sekä onnea hyvästä tuloksesta! 

Olemme viime aikoina kisanneet muutamaan otteeseen rally tokossa. 11.4 olimme Jyväskylän kisoissa, jossa Dacu ja Cloudy kisasivat alokasluokassa, jossa Dacu sai 76 pistettä ja Cloudy 99 pistettä. Windy kisasi avoimessa luokassa, josta se sai hyväksytyn tuloksen 86 pisteellä ollen samalla tuomarin suosikki 12 koiran joukosta.

(C) Karoliina Savolainen
27.4 olimme Muuramen kisoissa, josta Daculle alokasluokasta 84 pistettä sekä Cloudylle 94 pistettä ja myös koulutustunnus RTK1. Windy kisasi avoimessa luokassa saaden 99 pistettä ja sijoittuen samalla toiseksi.

Maanantaina kisasimme pelkästään Cloudyn kanssa Muuramessa ja kisat olivat Cloudyn ensimmäiset avoimessa luokassa. Cloudy sai hyväksytyn tuloksen 79 pisteellä ja oli samalla tuomarin suosikki 17 koiran joukosta.