maanantai 23. maaliskuuta 2015

Olemme saaneet jälleen hienoja tuloksia koirien terveysrintamalta!

Lauantaina 7.3 Sateen (HeJW-14 HeW-14 Ballerina) silmät tutkittiin täysin terveiksi. Suurkiitos Niina!

Keskiviikkona 4.3 kävimme laittamassa Cloudyn terveystarkastukset ajan tasalle. Cloudyn polvet tutkittiin uudelleen ja ne olivat jälleen 0/0. Samalla otettiin verinäyte ja muutaman päivän kuluttua selvisi, että Cloudy sai jälleen terveen paperit myös kilpirauhasen- ja haiman vajaatoiminnan osalta.

Daya kävi samalla reissulla uudelleen kuvattavana, sillä tarvitsimme kuvan Dayan kaularangasta VA-lausuntoa varten. Muutama päivä sitten lausunto tuli takaisin ja Dayan selkä on täysin priimaa myös nikamien epämuotoisuuden osalta, eli Dayalle tulokseksi VA0.

Olemme käyneet myös näyttelyissä. Viime lauantaina matkasimme Lahden KV-näyttelyyn Cloudyn sekä Duran kanssa. Dura sai kunniapalkinnon sekä sijoittui VSP-pennuksi. Cloudy puolestaan voitti valioluokan SA:n kera sekä sijoittui paras narttu-kisassa kolmanneksi saaden viidennen CACIB:insa Suomesta.

Cloudy VAL ERI VAK1 SA PN3 CACIB
Dura PEK1 KP VSP-pentu

Sunnuntaina Dura osallistui Jyväskylän pentunäyttelyyn, jossa se sai ainoana kolmesta pennusta kunniapalkinnon, joten Dura oli samalla myös rotunsa paras pentu. Ryhmäkehästä Duralle vain kokemusta.

Dura PEK1 KP ROP-pentu