keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Tammikuun loppupuolella Vinka kävi luustokuvissa ja saimmekin tulokset varsin nopeasti Kennelliitosta.

Vinka sai seuraavat tulokset: lonkat B/C, kyynärät 0/0 ja selkä LTV1 sekä VA0. Ei aivan priimaa, mutta kyllä näillä kelpaa jatkaa agilityharrastusta. Vinka on siis käynyt viime vuoden puolella pentu- ja alkeiskurssin. Vinkan luustokuvat ovat katsottavissa täällä.

Lisäksi kävimme tammikuun viimeisenä viikonloppuna yhdessä paimentamassa ja onpa ollut mukavaa huomata, miten neidistä on tyypilliseen tsekinpaimenkoiran tapaan monenlaiseen menoon. Vinka on käynyt viime kesästä lähtien lampailla noin kerran kuukaudessa, mutta me olemme olleet Dayan kanssa hieman laiskempia ja paimennus oli vasta Dayan toinen.

Me puolestaan Dayan kanssa matkasimme vajaa pari viikkoa sitten koiratanssin maajoukkuekarsintoihin Vantaalle. Tällä kertaa ohjelmamme runko pysyi paremmin kasassa ja Daya työskenteli hienosti, mutta tuomareiden mukaan saisin itse liikkua rohkeammin. Ylsimme freestylen voittajaluokassa 2.sijalle 166 pisteellä ja oli hyvin yllättävää sijoittua toiseksi karsintojen kovatasoisessa seurassa. Lisäksi Daya sai kolmannen serttinsä. Tarkemmat pisteet ja tuomareiden kommentit ovat luettavissa Dayan koiratanssituloksista.