tiistai 19. syyskuuta 2017


Syyskuun toisena viikonloppuna Vinka osallistui Muuramessa järjestettyyn ryhmänäyttelyyn. Tällä kertaa neiti oli tuomarin mieleen ja Vinka tuli valituksi rotunsa parhaaksi. Samalla Vinka sai myös toisen serttinsä. Paljon onnea Jaanalle loistavasta näyttelypäivästä ja kiitos kun käytit Vinkaa näytillä! Tsekinpaimenkoirat tuomaroi Miroslav Zidar.

Lauantaina meillä oli puolestaan upea päivä Dayan kanssa Salon koiratanssikisoissa. Kisasimme ensimmäistä kertaa freestylen voittajaluokassa ja vaikka Daya sisällyttikin ohjelmaamme melkoisesti omia liikkeitään, niin tuomarit pitivät koreografiastamme. Daya sai 167p pistettä kera luokkavoiton ja sertin, joten Daikulla käynnistyi valiokello heti ensiyrittämällä. Tuomarikohtaiset pisteet ovat näkyvissä Dayan koiratanssituloksissa.

Lisäksi saimme pari reilu viikkoa sitten varsin iloisia uutisia, kun Cloudy kävi ultrassa ja osoittautui olevan tiineenä. Odotamme siis muutaman vuoden tauon jälkeen pentuja syntyväksi. Lisätietoja löytyy pentueen omalta sivulta.