tiistai 31. tammikuuta 2017

Lauantaina osallistuimme Cloudyn ja Dayan kanssa täällä Jyväskylässä järjestettyihin koiratanssikilpailuihin. Molemmat tytöt kisasivat freestylen avoimessa luokassa. Suurena yllätyksenä Cloudy sai kisauransa parhaimmat pisteet, eli 163,34 pistettä, jotka riittivät kunniamainintaan sekä avoimen luokan kolmanteen sijaan. Cloudyn tuomarikohtaiset pisteet sekä kommentit on luettavissa Cloudyn koiratanssituloksissa.

Daya veti vielä pidemmän korren saaden 173 pistettä, jolla irtosi paitsi kunniamaininta, myös luokkavoitto. Lisäksi näissä kilpailuissa jaettiin kummassakin lajissa yhdelle koirakolle tuomarien suosikki-palkinto ja olin todella yllättynyt, kun tämä palkinto myönnettiin Dayalle 16 freestyle-koirakon joukosta. Myös Dayan tarkemmat pisteet ovat nähtävissä Dayan koiratanssituloksissa.

Kisapäivä oli kaikkiaan vallan onnistunut, sillä molemmat tytöt kisasivat avoimessa luokassa vasta ensimmäistä kertaa - ja molemmat saivat heti ensiyrittämällä menolipun voittajaluokan tansseihin. Tuomareina kisassa toimivat Heli Nousiainen, Maija Asp ja Marita Packalén. Torstaina tytöt pääsevät käymään hierojalla ja sen jälkeen jäämmekin odottelemaan Dayan juoksuja.