torstai 26. toukokuuta 2016

Äitienpäivänä kävimme Cloudyn kanssa pitkästä aikaa agilitykilpailuissa. Osallistuimme kahdelle radalle, joista ensimmäinen oli agilityrata ja sieltä tulokseksi HYL. Hyppyradalta saimme puhtaan 0-tuloksen, mutta mukaan tarttui myös runsaasti yliaikaa. Tuomarina kisoissa toimi Sisko Pulkkinen. Videot Cloudyn suorituksista näkee Cloudyn agilitytuloksista.

Lauma vappuna satamalaiturilla

Seuraavana sunnuntaina seuramme järjesti ensimmäiset viralliset rallytokokilpailut ja vaikka aika kuluikin melko vahvasti järjestäjän roolissa, niin ehdimme myös kisaamaan parin radan verran.

Dayan vuoro oli avoimen luokan ensimmäisenä ja pienistä kauneusvirheistä huolimatta saimme hyväksytyn tuloksen 91 pisteellä. Windyn rataan mahtui puolestaan hieman suurempia virheitä, joten tällä kertaa emme saaneet tulosta.

Myös Cloudy oli ilmoitettu mukaan, mutta pienen muuttujan vuoksi emme kisanneet tällä kertaa. Tuomarina kisoissa toimi Hannele Pirttimaa.

Lisäksi pitkän odotuksen jälkeen Sade aloitti juoksunsa ja neiti astutetaan tulevana viikonloppuna. Pidetään peukkuja pystyssä!