keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Nyt ei olekaan kerrottavana uusia tuloksia, sillä emme ole käyneet missään kisaamassa sitten helmikuun agilitykisojen. Lauman neidit ovat juosseet peräkkäin, joten sen puoleen kisoihin ei olisi ollutkaan mitään asiaa ja siispä olemmekin lähinnä treenailleet kesän kisakautta silmällä pitäen. Sateen juoksuja puolestaan vielä odotellaan...

Kuva on Cloudyn ensimmäisistä agilitykisoista © Annamari Sundgren

Sen sijan palataan hetkeksi vuoden 2015 tuloksiin.

Cloudy valittiin Suomen Eurasier Kerhon vuoden harrastaja eurasieriksi! Cloudy oli harrastaja eukku myös vuonna 2013, mutta nyt myös vuosimallia 2015.

Palkitsemiset tapahtuivat kerhon talvipäivillä, jonne emme valitettavasti tänäkään vuonna päässeet osallistumaan, mutta onneksi Cloudyn kasvattaja otti meille osoitetun diplomin talteen, kiitos Mirva!


Lisäksi oman seuramme (K-S Kennelkerho) vuosikokouksessa Cloudy palkittiin vuoden 2015 agilitykoirana. Windylle puolestaan tuplavoitto, kun Windy valittiin sekä vuoden tokokoiraksi (voi/evl) että vuoden rallytokokoiraksi. Cloudy puolestaan sijoittui rallytokokilpailussa kolmannelle sijalle. Lisäksi Dura oli vuoden pentu-kisassa jaetulla kolmannella sijalla.

Sade sijoittui upeasti vuoden näyttelykoira-kilpailussa kolmannelle sijalle ja neiti palkittiin myös valioitumisesta. Onnittelut Niina!