sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Koira2014-tapahtumaan osallistui meidän tiimistämme molemmat tsekkiläiset ja Cloudyn kanssa osallistuimme koiratanssikisoihin lauantaina. Sade ja Daya olivat kehässä molempina päivinä. Lauantaina näyttely meni Sateen osalta upeasti, sillä neiti voitti junioriluokan- ja paras narttu-kehän ollen VSP. Näin ollen Sade sai HeJW-14 ja HeW-14 tittelit sekä neljännen serttinsä. Daya tuli hienosti perässä ollen junioriluokan toinen ja myös paras narttu-kehässä Daya sijoittui toiseksi saaden varasertin. Jälleen isot onnittelut Niinalle Sateen näyttelymenestyksestä sekä Sateen nimeä koristavista, hienoista titteleistä!

Sunnuntaina tsekkiläisten esiintyminen kehässä meni pelleilyn puolelle, sillä neidit olivat leikkineet koko viikonlopun keskenään ja olisivat halunneet jatkaa moista vielä kehässäkin. Riehumisesta huolimatta Daya sijoittui junioriluokassa kolmanneksi ja Sade neljänneksi. Molemmat saivat myös SA:n ja Daya oli lopuksi vielä PN4. Kotimatkalla molemmat tsekkiläiset viimein väsähtivät.

Koiratanssikisat olivat lauantaina ja osallistuimme Cloudyn kanssa sekä HTM:ään että freestyleen, sillä Windy aloitti kisoja edeltävällä viikolla juoksunsa, eikä se näin ollen päässyt osallistumaan kisoihin. Cloudyn HTM-ohjelma sujui hyvin, neiti oli hyvin kuulolla ja pysyi hienosti jokaisessa postiossa. Ohjelmamme oli hidastempoinen ja se näytti sujuvan Cloudylle hyvin, sillä voitimme HTM alokasluokan. Freestylessä Cloudy ei enää jaksanut keskittyä, joten se meni hieman huonommin. Viereinen kuva on HTM-ohjelmamme loppuasento, kiitos Hanna Maines kuvsta!

Dayan arvostelu lauantailta, tuomrina Iuza Beradze, Czech Republik.
"Nice female. Correct silouette. Good type of head. Correct angulations. Enough strong back. Correct coat. Good temperament. Correct expression."

Dayan arvostelu sunnuntailta, tuomarina Juha Putkonen.
"Hyvä koko. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä luusto. Narttumainen pää, saa voimistua. Hyvät korvat. Pyöreät, vaaleat silmät. Hyvä purenta. Kaunis ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä, eturinta. Hyvä karvan laatu. Keskiruskeat värimerkit. Liikkuu tasapainoisesti. Erinomaiset liikkeet."